Dupa ce a pierdut mansa tur din semifinalele Champions League impotriva Barcelonei, scor 2-0, Real Madrid spera mai mult ca niciodata la o revenire pe Nou Camp. Catalanii au pierdut pe terenul unui alt Real (cel din Sociedad), iar Kaka, Higuain, Granero si Ramos au precizat la unison: "Revenirea este posibila", informeaza Marca.

Marca: Mou, totul este posibil pe Nou CampFoto: captura marca.com

Moralul Madridului a crescut simtitor dupa ce Barcelona a pierdut surprinzator la San Sebastian. Esecul le-a dat incredere "albilor", Kaka, Higuain, Granero si Ramos fiind de parere ca totul este posibil pentru partida de marti (Nou Camp, 21.45).

"Mourinho, totul este posibil", a titrat si Marca pe prima pagina, afirmatia jurnalistilor venind dupa ce trupa lui Guardiola s-a impiedicat cu Socidedad (a fost a doua infrangere a stagiunii din Primera Division).

"In acest moment, nu am castigat inca nimic. Singurul trofeu de pana acum a fost cucerit de Real (nr. Cupa Regelui Spaniei). Mai avem mult de munca, iar ceea ce s-a intamplat la San Sebastian a fost o mare lectie pentru noi. Nu traversam cea mai buna perioada inainte de semifinala retur cu Real Madrid" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

Iata cum a aratat echipa Barcelonei cu Sociedad: Pinto, Montoya (Dani Alves 14'), Pique (Mascherano 63'), Gabi Milito (Busquets 78'), Fontas, Xavi, Keita, Alcantara, Afellay, Messi, Suarez.