Fernando Teixeira Vitienes va conduce la centru partida dintre Bosnia si Romania, contand pentru preliminariile EURO 2012. Ibericul nu este strain de fotbalul din Romania, el arbitrand disputa dintre Steaua si FC Timisoara (scor 1-0), din sezonul trecut al Ligii 1.

Teixeira VitienesFoto: realmadrid.com

"Il stiu pe Teixeira. E un arbitru bun, nu se arunca foarte mult la cartonase. A condus foarte bine Atletico - Real, nu cred ca vor fi probleme cu toate ca ne asteapta o atmosfera de infern in Bosnia" - Cosmin Contra, fost jucator al celor de la Getafe (gsp).

Vitienes a fost arbitrul partidei dintre Atletico Madrid si Real Madrid (scor 1-2), din ultima etapa disputata in Primera Division. Ibericul si-a facut debutul in prima liga spaniola in 2003, in timp ce ecusonul FIFA l-a dobandit in 2009.

Brigada de la meciul cu Bosnia va fi completata de Victoriano Casado Diaz si Jose Manuel Fernandez Miranda, in timp ce rezerva va fi Carlos Clos Gomez.

Partida dintre Bosnia si Romania, contand pentru preliminariile EURO 2012, se va disputa sambata, de la ora 20.15, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.