Dupa 1-5 in tur, Mircea Lucescu a precizat ca echipa sa nu a fost cu nimic inferioara tunarilor si ca Sahtiorul va invinge in retur. Tehnicianul roman a avut dreptate, iar campioana Ucrainei a depasit-o pe Arsenal (pe Donbass Arena), scor 2-1. "Ma asteptam la acest succes, am demonstrat ca infrangerea din tur a fost un accident", a precizat antrenorul roman.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

Au marcat: Chygrynskiy 28', Eduardo 45', respectiv Walcott 10'.

"Este o victorie importanta pentru noi, ma asteptam la acest succes. Am precizat inainte de meci ca rezultatul consemnat la Londra nu ne va afecta in niciun fel, am trecut peste acel episod. Am dat dovada de tarie de caracter dupa golul lui Walcott si am fost capabili sa intoarcem soarta meciului. Cel mai important lucru este acela ca am demonstrat ca esecul usturator de la Londra a fost doar un accident. Suntem la egalitate cu Arsenal, iar in grupa noastra nimic nu este inca decis" - Mircea Lucescu, antrenor Sahtior.

"Am fost taxati de o echipa buna. Avem multe de invatat dupa aceasta infrangere, nu am fost la 100% din potentialul nostru. Am avut carente in defensiva, iar rezultatul final ne-a fost nefavorabil. In urma acestui rezultat, am ratat sansa de a fi deja calificati" - Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

Vezi aici rezumatul partidei Sahtior - Arsenal.