Spre deosebire de alte dati, Dinamo a inceput bine: a deschis scorul prin Alexe (16), la o iesire gresita a portarului din Medias. Si totusi, a fost un meci complicat - in minutul 22, a egalat Litu, cu o aparitie inspirata in fata portii bucurestene. Defensiva lui Andone a gafat si in minutul 35, cand Trtovac a reluat in plasa, din 8 metri, o centrare buna a lui Eric.

Dinamo, a 4-a victorie consecutivaFoto: fcdinamo.ro

In partea secunda, Dinamo primeste un ajutor neasteptat din partea adversarului: Litu este eliminat pentru al doilea cartonas galben (58), apoi bucurestenii primesc si ajutorul arbitrului care acorda penalty pentru o cadere artistica a lui Andrei Cristea, de langa Todea (70).

A transformat Andrei Cristea, egaland, apoi Dinamo a decis meciul cu o reusita a lui Scarlatache (73).

"Nu comentez eu penalty-ul acela, daca a fost sau nu... Poti sa mai gresesti un penalty, problema este maniera in care arbitrezi un meci... Dar nu are rost sa comentez eu asta..." - Cristi Pustai, antrenor Medias.

"A fost un meci prost al lui Dinamo. Facem prea multe greseli. Parca nici nu am avut prospetime, desi am odihnit cativa jucatori la partida din Cupa. Nu avem nici suporterii alaturi. Cati au fost? 900? E greu sa joci asa..." - Ioan Andone, antrenor Dinamo.