CFR Cluj joaca marti, in cea de-a treia sa partida din actualul sezon al Ligii Campionilor, impotriva liderului grupei, Bayern Munchen. In cadrul unei conferinte de presa, nemtii i-au caracterizat pe clujeni ca fiind tehnici si periculosi in atac, portarul Butt fiind de parere ca CFR-ul ar fi o echipa de mijlocul clasamentului in Bundesliga.

Mario Gomez (Bayern Munchen)Foto: Reuters

"De la CFR m-a impresionat atacantul lor, Traore, care are 2.02, dar stie sa protejeze si sa joace cu mingea incredibil. Ne asteptam ca CFR sa se apere maine si apoi sa joace pe contraatac. Am vazut CFR cu Roma si apoi jocul lor la Vaslui, nu pot spune exact valoarea fotbalului romanesc", a declarat antrenorul lui Bayern, Louis van Gaal, citat de prosport.ro.

"Daca batem maine seara putem sa ne calificam, de asta meciul cu CFR e foarte important. Vrem sa batem si pentru ca jucam acasa. Am castigat cu Roma, de ce sa nu o facem si cu CFR? Avem moral bun acum dupa meciul cu Hannover, am marcat si nu am primit gol. CFR e de respectat, au facut un joc bun la Roma. Poate meritau un egal. Clujenii sunt tehnici si periculosi in fata portii. Nu ne temem de Traore pentru ca ar fi periculos sa luam in calcul doar un singur jucator. Analizam echipa, in intregul ei. Cum am pregatit jocul cu Roma o vom face si cu ei. Cred ca CFR ar fi una de mijlocul clasamentului in Germania", a comentat si portarul Hans-Jorg Butt.

Mario Gomez Garcia este unul dintre principalele pericole pentru CFR in meciul de marti, atacantul spaniol marcand de trei ori in partida castigata de Bayern in weekend contra Hannover. "Trebuie sa le multumesc chilienilor. Unul din primii mineri salvati se numea Mario Gomez. Stiam ca urmatorul meci va fi al meu. Acele goluri sunt semne ale destinului. 33 de mineri au fost salvati, eu port tricoul cu numarul 33 si am dat trei goluri", a declarat Gomez.

"Dupa victoria cu Hannover avem o amtosfera buna la echipa, aveam nevoie foarte mare. Nu am facut un joc foarte bun, dar important e ca am castigat. Ultimele zile au fost mult mai bune pentru noi dupa startul nereusit. Am fost incurajat de multi. Atat cu Hannover cat si la Dortmund mi-a iesit jocul, sper sa fie si cu CFR", a spus atacantul.

Meciul dintre Bayern Munchen si CFR Cluj din Liga Campionilor va avea loc marti, de la ora 21:45.