"Daca nu se marca acel gol din ofsaid, acum meciul cu Franta ar fi fost 0-0", a declarat selectionerul Razvan Lucescu, intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei. Romania a inregistrat sambata prima infrangere din grupa D, iar rezultatul a fost consecinta diferentei de valoare dintre tricolori si francezi, este de parere tehnicianul nationalei.

Razvan Lucescu, selectionerul RomanieiFoto: AGERPRES

"Cu ce sunt eu vinovat pentru cele intamplate pana acum? Cand stii ca muncesti, ce jena sa ai? Impotriva noastra au fost greseli de arbitraj la fiecare meci. N-avem o forta uriasa ca sa putem spune ca astfel de greseli comise impotriva noastra nu conteaza. Daca nu se marca acel gol din ofsaid, acum meciul cu Franta ar fi fost 0-0. Asa se termina", a declarat Lucescu pentru sursa mai sus citata.

"S-au acumulat si la mine frustrari! N-au venit francezii sa ne omoare! Nu caut alibiuri, dar au fost greseli decisive. Nu suntem Argentina, Spania sau Brazilia, sa supunem pe oricine. Toata lumea a fost disciplinata in joc, dar este diferenta de valoare intre noi si Franta", a adaugat selectionerul.

In ceea ce priveste propunerea primita din partea oficialilor Federatiei Romane de Fotbal (FRF) de a-i prelungi contractul pana in 2014, Lucescu a mentionat: "Exista motive care ma pot face sa ma razgandesc asupra demisiei! Nu plec chiar daca nu ne calificam. Oferta primita a reprezentat un semn de apreciere. A fost facuta pentru a se sti ca trebuie respectata o linie si este o dovada de intelegere a muncii pe care o fac".