Dinamo - Rapid: 0-2 la pauza, 3-2 la final. Explicatiile le au cu siguranta cei doi antrenori - daca Ioan Andone a demonstrat ca este un specialist al revenirilor, giulesteanul Marius Sumudica mai are nevoie de ceva timp pentru a intelege ce s-a intamplat in pauza cu echipa sa.

Ioan Andone, final de drum cu DinamoFoto: fcdinamo.ro

"Nici acum nu m-am trezit... Nu stiu ce s-a intamplat la pauza, le-am spus ca inca nu am castigat meciul. Imi reprosez ca nu i-am montat, ca nu i-am capacitat si pentru repriza a doua. Mai departe, ce sa fac? Nu poti sa asezi jucatorii cu telecomanda!" - Marius Sumudica, antrenor Rapid.

Rapidul a dominat net prima repriza, acoperind excelent terenul, blocand punctele tari ale adversarului si oferind lui Herea sansa de a veni la finalizare din pozitia varfului retras. Ambele goluri ale lui Herea (13, 43) au sanctionat o prestatie fantezista a defensivei lui Dinamo, echipa care a impresionat negativ printr-o foarte slaba angajare la efort.

In pauza, Andone si-a "biciuit" vestiarul, apoi a facut o mutare inspirata: l-a scos pe Andrei Cristea, iar introducerea lui Liviu Ganea i-a dat satisfactie mai repede decat se astepta - in minutul 51, Ganea a redus din handicap, iar in minutul 62 a egalat, dupa o veritabila canonada la poarta lui Bornescu.

Golul decisiv a venit in minutul 65, cand Torje a inscris cu o executie splendida: sut din unghi, din afara careului, direct in vinclu. Rapidul a incercat sa revina abia dupa ce a primit al treilea gol; elevii lui Sumudica au avut ceva prezente in careul lui Naumovski, insa macedoneanul a fost inspirat in momente decisive.

"Ma deranjeaza ca jucam pe bucati: trebuie mereu sa ne intalnim la pauza, ca sa corectam jocul. Si azi ne-am trezit condusi! Ma mai deranjeaza ca luam niste goluri cu o lipsa de responsabilitate incredibila. Toti suntem de vina, nu Moti, nu Garat... Sunt nemultumit de modul in care jucam. A, ca am revenit, asta arata ca avem caracter, asta da!" - Ioan Andone, antrenor Dinamo.