Steaua a reusit sa castige prima partida oficiala in noul mandat al lui Victor Piturca, invingand cu 2-1 pe nou-promovata Universitatea Cluj. Dupa un inceput cu stangul al ros-albastrilor, Nicolita si compania au reusit sa revina de la 0-1 si sa obtina maxim de puncte, prin golurile lui Dorel Stoica si Bogdan Stancu.

Victor PiturcaFoto: Rompres

Emeghara l-a faultat in careu pe Acosta in minutul al optulea al partidei, iar Claudiu Niculescu a pus gazdele in avantaj, transformand lovitura de la 11 metri. Steaua a revenit insa si a preluat controlul partidei. Elevii lui Victor Piturca au egalat prin Dorel Stoica, in minutul 44. Fostul jucator al Universitatii Craiova a trimis cu capul in poarta, dupa o centrare din lovitura libera a lui Nicolita. Bogdan Stancu a adus victoria Stelei in minutul 72, impingand in poarta o centrare a lui Tanase.

Eugen Neagoe (Steaua): "Un inceput neasteptat din partea noastra. Dar spre lauda jucatorilor, au reusit sa treaca de acel moment. Am meritat victoria. In afara de acea greseala a noastra, nu-mi aduc aminte ca cei de la U Cluj sa fi avut vreun sut pe poarta. E un inceput cu dreptul. Speram ca Steaua sa arate un fotbal mult mai bun decat cel aratat astazi". (Digisport)