Silvio Berlusconi este tot mai aproape de a vinde 30% din actiunile de la AC Milan, premierul Italiei urmand sa primesca un important ajutor financiar (180 de milioane de euro) din partea Gazprom, cel mai mare producator de gaze naturale din Rusia, informeaza Gazzetta dello Sport.

Relatiile de prietenie dintre Silvio Berlusconi (premierul italian) si Vladimir Putin (omologul sau rus) nu vor ramane fara un rezultat concret, Gazprom urmand sa investeasca o suma importanta de bani la echipa de pe San Siro.

Rusii sunt aproape de a-si trece in cont 30% din actiunile celor de la Milan, italienii urmand sa incaseze aproximativ 180 de milioane de euro.

"Au existat multe discutii de-a lungul timpului, dar acum se pare ca Berlusconi este dispus sa cedeze 30% din AC Milan", precizeaza jurnalistii italieni.

Intr-un moment de plina criza financiara, Milanul ar da o importanta lovitura financiara, Gazprom fiind un nume foarte important in economia mondiala.

La nivel de achizitii, Corriere dello Sport scrie ca fosta campioana a Europei este interesata de Zlatan Ibrahimovic, suedezul care nu se regaseste la Barcelona. Relatiile dintre Milan si Barcelona sunt dintre cele mai bune, iar mutarea are sanse destul de mari de realizare.