Fiorentina nu are in plan sa vanda inca niciun jucator, insa viitorul lui Adrian Mutu la echipa este incert. Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino a declarat ca nu a pus inca eticheta "de vanzare" pe niciun jucator de la formatia "Viola", dar in cazul internationalului roman va trebui sa se consulte cu antrenorul Prandelli.

Frey, Mutu si Vargas sunt cele trei nume ce se vehiculeaza ca ar fi pe lista transferurilor din vara ale Fiorentinei. Corvino a declarat insa ca nu are motive sa creada ca cei trei vor parasi echipa: "Si ei au pus umarul la munca enorma din ultimii cinci ani, intr-un ciclu ce nu s-a sfarsit inca. Intra-devar acest grup este baza pentru viitorul nostru si eu nu am niciun motiv sa cred ca cineva va pleca. Nu am pus eticheta "de vanzare" pe niciun tricou".

In ceea ce-l priveste pe Mutu, acesta a declarat: "Adrian este un element foarte important si am fost privati de contributia sa fundamentala din ianuarie, cand eram pe locul patru in clasament. Pe postul lui Mutu avem un jucator ca Jovetic, iar prezenta ambilor in echipa este o problema pentru mine, pentru Jovetic si pentru Mutu. Vom analiza situatia impreuna cu Prandelli pentru a putea trai fara a fi constransi sa sacrificam pe unul din ei, avand in vedere si faptul ca echipa se bazeaza pe Jovetic", informeaza site-ul oficial al echipei.

Potrivit presei italiene, Fiorentina l-a pus deja pe piata pe Mutu si vrea sa obtina din vanzarea sa cel putin cinci milioane de euro. Banii de pe urma transferului lui Mutu ar urma sa fie folositi pentru a achizitiona o alternativa a internationalului roman, pe jucatorul celor de la Udinese, Pepe.