Problemele lui Adrian Mutu par a nu se mai termina. Suspendat din ianuarie dupa ce a fost testat pozitiv cu sibutramina la doua teste antidoping, atacantul Fiorentinei este din nou in centrul atentiei presei italiene dupa ce a fost implicat, joi seara, intr-un scandal iscat in fata unui club de noapte.

Scandalul a pornit dupa ce doi indivizi i-au facut avansuri lui Consuelo, sotia lui Mutu, in fata unui club din Florenta. Potrivit publicatiei italiene La Nazione, Mutu nu a fost implicat in incaierare, cei care au sarit in apararea lui Consuelo fiind doi prieteni ce ii insoteau: bijutierul libanez Fawaz Gruosi si omul de afaceri Tommaso Buti. Unul dintre aparatorii sotiei lui Mutu a avut nevoie de spitalizare.

Cei doi indivizi care i-au facut avansuri lui Consuelo au reusit sa fuga inainte ca politia sa ajunga la locul incidentului, identitatea lor nefiind cunoscuta.

Aceasta nu este prima data cand numele lui Adrian Mutu apare in ziare din cauza unui incident, in urma cu cinci luni atracantul roman fiind implicat intr-un scandal cu un libanez, intr-un club din Florenta.

Luni, 19 aprilie, atacantul Fiorentinei isi va afla sentina finala in cazul dopajului cu sibutramina.