Abonatii Stelei interzisi pe stadionul din Ghencea au castigat, miercuri, procesul intentat clubului ros-albastru, Judecatoria Sectorului 6 pronuntandu-se in favoarea acestora.

In 9 februarie suporterii interzisi pe stadionul "Steaua", majoritatea de la Peluza Sud, au depus o cerere de chemare in judecata a FC Steaua si George Becali, solicitand Judecatoriei Sectorului 6 sa ii oblige pe parati sa le fie permis accesul pe stadion "in conformitate cu abonamentele achizitionate la inceputul sezonului competitional 2009/2010", precum si stergerea lor din orice fel de baza de date interna a clubului. De asemenea, suporterii au cerut daune morale "in cuantum de 1 EURO catre fiecare dintre reclamantii persoane fizice reprezentand contravaloarea prejudiciului moral suferit ca urmare a interzicerii suporterilor pe stadionul Ghencea" si plata cheltuielilor de judecata.

Judecatoria Sectorului 6 s-a pronuntat in favoarea suporterilor, acestia avand dreptul de a intra pe stadion incepand cu urmatorul meci al Stelei de pe teren propriu. Clubul din Ghencea a hotarat in urma cu o saptamana sa inchida Peluza Sud "din ratiuni organizatorice". In cazul in care aceasta va fi inchisa si in urmatorul meci de acasa al Stelei, clubul va trebui sa dea abonatilor din acele sectoare alte locuri pe stadion.

Clubul FC Steaua poate face recurs la aceasta decizie.