Pagina web prin care suporterii isi pot achizitiona bilete pentru finala Ligii Campionilor din 22 mai de pe Santiago Bernabeu (Madrid) s-a blocat inca de la prima ora de deschidere. UEFA a pus, incepand din 8 martie, la dispozitia fanilor neutri 11.000 de bilete, cu preturi cuprinse intre 90 si 300 de euro.

Potrivit site-ului oficial al UEFA, o persoana poate cumpara doar doua bilete. Doritorii vor completa un formular online, dar vor afla abia in 31 martie daca au obtinut sau nu un bilet. Daca cererea va depasi oferta, fiecare cerere valida va participa la o loterie, pentru ca suporterii sa-si castige dreptul achizitionarii unui tichet.

Santiago Bernabeu are o capacitate de 75.000 de locuri. Finalistele Ligii Campionilor vor avea alocate cate 21.000 de bilete, fanii neutri 11.000 de bilete, restul tichetelor ramase fiind destinate membrilor UEFA, comitetului organizator local, federatiilor nationale, partenerilor comerciali si televiziunilor.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 90 si 300 de euro, la care se adauga o taxa administrativa de 25 de euro pentru locuitorii Spaniei, 32 euro pentru fanii neutri din Europa si 45 euro pentru suporterii din restul lumii.

Vanzarea biletelor va avea loc in perioada 8-19 martie si se va efectua exclusiv pe site-ul oficial al UEFA.