Steaua isi cladeste defensiva pentru returul Ligii 1. Clubul bucurestean a anuntat, prin vocea finantatorului sau, ca s-a inteles cu bulgarul de la Otelul Galati, Jivko Jelev. In varsta de 30 de ani, fundasul central va pleca in Ghencea la schimb cu Razvan Ochirosii. Jelev va primi la Steaua un salariu anual de 120.000 de euro, aceeasi suma pe care o primea si la Otelul.

"Mijlocasul stanga Razvan Iulian Ochirosii a fost transferat astazi de la FC Steaua Bucuresti la FC Otelul Galati in schimbul trecerii fundasului central Jivko Jelev la formatia din Ghencea. Ochirosii (foto), in varsta de 20 de ani, va fi detinut in coproprietate de cele doua cluburi. Razvan Ochirosii revine astfel in orasul natal, el fiind cooptat in 2005 de FC Steaua Bucuresti de la clubul Steaua Dunarii Galati", anunta site-ul oficial al gruparii galatene.

Finantatorul Stelei a confirmat ca Jelev a semnat cu Steaua, iar fundasul bulgar a declarat: "Am venit la Steaua cu inima deschisa. Sper sa fac treaba buna in Ghencea, deoarece nu vreau sa-l dezamagesc pe Mihai Stoichita, omul care m-a adus la Steaua". Cu toate acestea, dupa ce a fost la Bucuresti si a discutat cu oficialii ros-albastri, bulgarul a mentionat: "Am plecat, sunt in drum spre Bulgaria. Nu am semnat nimic cu Steaua. Nu am batut palma. Vorbim peste trei-patru zile", a declarat Jelev pentru prosport.ro.