Dupa ce Steaua si Timisoara au parasit cupele europene, Dinamo si CFR Cluj au nevoie de o minune pentru a mai putea spera la primavara europeana. Pe langa victoria obligatorie cu Sturm Graz, cainii au nevoie de un succes al Galatei cu Panathinaikos, in timp ce Clujul este condamnat sa castige in Danemarca, iar PSV si Sparta sa remizeze.

Dinamo abordeaza cu incredere partida cu Sturm Graz, cainii castigand singurele trei puncte din cupele europene tocmai in meciul tur cu austriecii. O victorie impotriva celor din Graz nu este insa suficienta pentru ca echipa pregatita de Cornel Talnar sa mai pastreze sperante de calificare, totul putandu-se termina daca Galatasaray si Panathinaikos remizeaza in aceasta seara.

La singura vizita facuta vreodata la Bucuresti, Graz a invins cu 2-1 pe Sportul Studentesc. Demn de mentionat este faptul ca Romania si Austria au fiecare cate patru reprezentante in faza grupelor din Europa League.

Disputa din Soseaua Stefan cel Mare va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro de la ora 22.00.

Clasament:

1 Galatasaray (11-3) 10 puncte

2 Panathinaikos (4-3) 9

3 Dinamo (2-8) 3

4 Sturm Graz (1-4) 1

Meciurile zilei:

Galatasaray - Panathinaikos

Dinamo - Sturm Graz

Ultima etapa (16 decembrie):

Panathinaikos - Dinamo

Sturm Graz - Galatasay

Lanterna CFR Cluj mai poate visa la primavara europeana doar in cazul unei victorii in Danemarca, in timp ce rezultatul ideal in cealalta partida (PSV - Sparta) ar fi o remiza. Elevii lui Madorlini nu au prea multe variante, iar disputa cu Copenhaga este una de totul sau nimic.

Partida dintre Copenhaga si CFR Cluj va fi in direct pe Sport.ro si Live Text pe HotNews.ro de la ora 20:00.

Clasament:

1 PSV (5-3) 8 puncte

2 Sparta (7-5) 7

3 Copenhaga (2-4) 4

4 CFR (4-6) 3

Partidele zilei:

PSV - Sparta Praga

Copenhaga - CFR Cluj

Ultima etapa (16 decembrie):

Sparta - Copenhaga

CFR Cluj - PSV.