Cristiano Bergodi cere daune fostului sau club, Steaua Bucuresti, pentru afectarea imaginii si discriminare. Decizia oficialilor ros-albastri de a rezilia unilateral contractul antrenorului italian l-a impins pe Bergodi sa depuna o contestatie la Tribunalul Bucuresti, a marturisit avocatul italianului, Bogdan Tohaneanu, pentru Newsin, citat de gsp.ro.

"Am depus o contestatie la Tribunalul Bucuresti la decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul de munca domnului Bergodi. De asemenea, acolo am cerut si daune de 500.000 de euro pentru afectarea imaginii clientului meu si pentru discriminarea la care a fost supus atunci cand jucatorii si staff-ul si-au primit banii, iar el nu", a declarat Tohaneanu.

"Nu este vinovat Gigi Becali, ci presedintele CA al Stelei, Valeriu Argaseala. S-a ajuns aici din cauza ambitiilor sale de a demonstra ce mare conducator este. Din pacate, Argaseala nu face altceva decat sa dauneze imaginii Stelei. De asemenea, Comisia Tehnica a FRF si cei de la LPF poarta o mare vina pentru ca s-a ajuns pana aici", a adaugat avocatul lui Bergodi.