Liviu Ganea, atacantul formatiei Astra Ploiesti a primit o suspendare de trei etape din partea Comisiei de Disciplina pentru gestul incredibil din meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a 12-a a Ligii 1, cand si-a lovit cu picioarele un adversar cazut pe teren.

Pedeapsa maxima pe care putea sa o primeasca ploiesteanul era de sase etape, fapt ce i-a nemultumit pe oficialii Ceahlaului: "Este o decizie incorecta, nu este normal sa primeasca doar trei etape pentru ceea ce a facut. Vom face apel!", a spus Viorel Mestecaneanu pentru prosport.ro.

In partida dintre Astra Ploiesti si Ceahlaul Piatra Neamt de sambata, Ganea a primit cartonasul rosu dupa ce l-a luat la suturi pe un adversar ce era cazut pe teren si incerca sa protejeze balonul.

"Eu n-am aflat inca de decizia Comisiei de Disciplina a Ligii. M-au sunat multi colegi mai vechi si mi-au spus ca au ramas surprinsi de reactia mea. As fi vrut sa nu fiu suspendat deloc, dar ma conformez. La televizor pare mult mai violent momentul decat a fost. Voi fi mai controlat de acum incolo pe teren. Toata lumea a fost nervoasa la acest meci", a spus Liviu Ganea la gsptv, citat de gsp.ro.