Ceahlaul va avea un nou antrenor in persoana lui Gheorghe Multescu. Dupa demiterea lui Florin Marin, oficialii nemteni au purtat negocieri cu Marin Barbu, dar acesta din urma a declarat ca nu va putea accepta oferta din cauza unor neintelegeri contractuale cu Dunarea Giurgiu. Astfel, Ceahlaul si-a indreptat atentia catre Multescu.

"Din cauza unor probleme contractuale nu am putut onora oferta Ceahlaului. Ratarea acestui contract e o pierdere foarte mare pentru mine. Am lucrat la un alt nivel si consider ca era timpul sa revin in prima liga. Din nefericire, primarul Iliescu (n.r. - primarul municipiului Giurgiu) n-a vrut in ruptul capului sa-mi dea drumul", a declarat Marin Barbu, potrivit Mediafax.

Ceahlaul a cautat un alt antrenor, iar Multescu va fi noul tehnician de pe banca nemtenilor.

"Multescu va avea un contract pana in vara, cu drept de prelungire! Din pacate, Marin Barbu nu a putut sa isi rezilieze contractul cu Dunarea Giurgiu. Din acest moment Gheroghe Multescu este noul antrenor al Ceahlaului. Ne-am inteles ca sa antreneze pana in vara, cu posibilitatea de a prelungi contractul", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, pentru prosport.ro.