FC Timisoara intalneste, joi, in cea de-a doua partida din grupele Europa League, echipa Dinamo Zagreb. Banatenii sunt constienti de puterea adversarului lor, chiar daca inaintea acestui meci Dinamo Zagreb ocupa ultima pozitie in clasamentul Grupei A.

FC Timisoara - Dinamo Zagreb, Grupa A, in direct pe sport.ro si LiveText pe HotNews.ro, de la ora 22:05

Ioan Ovidiu Sabau, antrenor FC Timisoara: "Intalnim o echipa buna, chiar daca a pierdut cu Anderlecht si nu si-a creat ocazii mari de a inscrie. Anderlecht a castigat cele trei puncte datorita a doua contra-atacuri. Dinamo Zagreb este o echipa cu niste jucatori care au o anumita experienta, valorosi, care pot sa faca diferenta. Speram ca in jocul de joi sa gasim solutiile cele mai bune pentru a castiga. Trebuie sa prindem o zi buna pentru a castiga. Croatii isi permit sa cumpere niste jucatori de valoare, e clar ca au potential. Trebuie sa fim foarte bine pregatiti pentru a-i invinge"

Krunoslav Jurcic, antrenor Dinamo Zagreb: "Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau este un descendent al școlii italiene, face totul pentru a inchide ermetic culoarele spre propria poarta. Nu știu cand am vazut ultima oara o echipa care sa fie atat de preocupata de defensiva, sa aiba ca principal obiectiv sa nu ia gol. Cele mai intalnite rezultate ale lor sunt 1-0, 0-0, 1-1, 0-1. Timișoara e ca un zid de beton. Are un stil care nu incanta publicul, inestetic, dificil. Cred ca va fi la fel și joi" (Sportske Novosti, citat de prosport.ro)

Ultimele partide jucate:

FC Timisoara - Universitatea Craiova 1-1. Marcatori: Mera '62/ M. Costea '44

NK Lokomotiva - Dinamo Zagreb 0-1. Marcator: Mandzukic '44

Echipe probabile

FC Timisoara: Pantilimon, Art. Karamian, Nibombe, Mera, Bonfim, Arm. Karamian, Bourceanu, Alexa, Goga, Bucur, Parks

Dinamo Zagreb: Loncaric, Etto, Lovren, Kovac, Cufre, Vrdoljak, Calello, Sivonjic, Badeli, Morales, Mandzukic

Clasament Grupa A:

1. Anderlecht 3 puncte

2. Ajax 1 punct

3. FC Timisoara 1 punct

4. Dinamo Zagreb 0 puncte