Steaua a obtinut un punct in meciul de debut in Europa League, dar rezultatul nu a fost deloc multumitor. Plecata cu prima sansa, gruparea din Ghencea a remizat cu cei de la Sheriff Tiraspol, scor 0-0. In cea de-a doua partida, Steaua intalneste liderul Grupei H, FC Twente. Ros-albastrii se infrunta cu o echipa solida, antrenata de o mai veche cunostinta a lor, Steve McClaren, fostul antrenor de la Middlesbrough.

FC Twente - Steaua Bucuresti, in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews.ro, de la ora 20:00

Mihai Stoichita, antrenor Steaua: "FC Twente practica un joc solid, echipa olandeza are o defensiva buna si destula experienta. Twente a obtinut un rezultat excelent in primul meci din grupa, noi am facut doar egal acasa cu Sheriff Tiraspol. Am studiat jocul adversarilor nostri si suntem decisi sa obtinem un rezultat bun. Am vrea sa castigam aici, dar si un egal e un rezultat bun. Echipa e pregatita si nu e nici o presiune, chiar daca in primul meci am luat doar un punct. Astept meciul de joi cu incredere" (stelisti.ro)

Steve McClaren, antrenor FC Twente: "Steaua e o echipa in construcție, cu o defensiva puternica. Trebuie sa fim precauți, e un adversar periculos. Va trebui sa ne aparam bine, sa jucam fotbal, sa marcam și sa nu primim gol. Dupa tragerea la sorți, Fenerbahce și Steaua erau considerate favorite, asta spune ceva despre adversara de joi. Steaua a obținut de-a lungul timpului rezultate foarte bune in Europa, cu jucatori tehnici, valoroși. Acum au o echipa tanara, cu unul-doi jucatori mai in varsta" (Mediafax)

Ultimele partide jucate:

FC Brasov - Steaua 0-0

FC Twente - VVV Venlo 2-1. Marcatori: Ruiz '15, Douglas '26/ Ahahaoui '3

Echipe probabile:

FC Twente: Boschker, Stam, Wisgerhof, Douglas, Kuiper, Brama, Perez, Janssen, Ruiz, Nkufo, Stoch

Steaua: Zapata, Nicolita, Ghionea, Rada, Petre Marin, Szekely, Bicfalvi, Ionescu, Toja, Stancu, Kapetanos

Clasament Grupa H:

1. FC Twente 3 puncte

2. Steaua 1 punct

3. Sheriff 1 punct

4. Fenerbahce 0 puncte