Selectionerul Razvan Lucescu a anuntat lista stranierilor convocati pentru partidele cu Serbia si Insulele Feroe, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2010. Printre cei chemati la prima reprezentativa se numara si Adrian Mutu, fotbalist care nu a putut fi folosit in ultimele partide ale tricolorilor.

Stanierii convocati de Razvan Lucescu: Cristian Sapunaru (FC Porto), Mirel Radoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Cirpian Marica (VfB Stuttgart) si Adrian Mutu (Fiorentina).

In asteptare se mai afla Max Nicu (Hertha Berlin) si Ionut Mazilu (Arsenal Kiev), acestia putand fi chemati in data de 2 octombrie in functie de jucatorii din Liga 1 selectionati, informeaza frf.ro.

Lista fotbalistilor din campionatul intern care vor fi convocati pentru dubla cu Serbia si Feroe vor fi anuntati la sfarsitul etapei cu numarul IX din Liga 1.

Reunirea lotului va avea loc in data de 5 octombrie, ora 13.00, la Centrul Sportiv de la Mogosoaia.

Partida Serbia - Romania va avea loc pe 10 octombrie, ora 21:30, in timp ce disputa Romania - Feroe va avea loc pe 14 octombrie, ora 21:00, la Piatra Neamt.