Romanii care au sustinut echipa Steaua in mansa retur a play-off-ului Europa League disputata impotriva echipei St. Patrick's au facut impresie buna oficialilor Sfintilor, fapt pentru care un numar de bilete va fi pus special la dispozitia comunitatii romane din Dublin pentru meciul din 25 septembrie pentru partida pe carefosta adversara a ros-albastrilor o va disputa in compania formatiei Cork City.

"Una dintre caracteristicile importante ale partidei dintre Sfinti si Steaua a fost suportul si pasiunea suporterilor romani. De aceea, ar fi minuntat daca am putea aduce zgomotul si culoarea aceea in liga noastra", a declarat Niall Hannigan, suporter al Sfintilor, potrivit site-ului oficial al echipei irlandeze.

Romanii vor fi invitatii special ai echipei St. Patrick's si vor participa chiar si la un meci amical cu suporterii irlandezi. "E minunat sa vezi ca fotbalul uneste cele doua comunitati si poate ar trebui sa pastram aceasta legatura", a declarat Richard Sadlier, directorul Sfintilor.