Unirea Urziceni a ajuns la o intelegere cu Sportul Studentesc pentru imprumutul fotbalistilor Dacian Varga si Tiberiu Balan, campioana intarindu-se cu doi dintre jucatorii care au pus serios umarul la castigarea campionatului de catre formatia pregatita de Dan Petrescu.

Balan si Varga au semnat contractele de joc cu Urziceniul in cursul zilei de marti, cei doi fotbalisti fiind trecuti pe lista pentru Champions League.

Tibi Balan a imbracat tricoul formatiei ialomitene pe toata durata campionatului trecut, in timp ce Dacian Varga a fost adus in retur. Cei doi fotbalisti au contribuit decisiv la castigarea titlului de campioana a Romaniei de catre Unirea, imprumutul parafat marti permitandu-le jucatorilor sa evolueze in Liga Campionilor.

Intelegerea dintre Vasile Siman, patronul Sportului, si Unirea Urziceni este valabila pana la finalul turului de campionat, astfel incat Balan si Varga vor putea sa bifeze toate partidele din faza grupelor Champions League, daca Dan Petrescu va considera ca are nevoie de ei pe terenul de joc.

"Daca era vorba despre alti jucatori, nu ne-ar fi convenit sa-i luam sub forma de imprumut. Pe Dacian Varga si pe Tibi Balan ii cunoastem foarte bine, sunt jucatori deosebiti si ne-au ajutat mult ca sa castigam campionatul. Suntem mai puternici decat anul trecut si era normal sa fie asa. Ne asteapta trei competitii foarte importante, iar Champions League este competitia competitiilor" - Mihai Stoica, manager general Unirea Urziceni (gsptv).

Conform prosport, cei doi jucatori vor ajunge gratis la Urziceni, la fel ca si in sezonul trecut al Ligii 1 la fotbal. "Inca nu am ajuns la un acord final, dar in aceasta seara (nr. marti) se va rezolva totul. In principiu, conditiile sunt aceleasi, imprumut gratis pana la iarna" - Vasile Siman, patron Sportul Studentesc.

Cifrele celor doi jucatori la campioana Urziceni:

Tibi Balan - 25 de partide, 4 goluri

Dacian Varga - 15 partide, 4 goluri.