Jucatorul lui Sahtior Donetk, Dmitro Chygrynskiy va fi noul extraterestru al lui Guardiola. Anuntul transferului a fost confirmat joi, in ajunul meciului dintre Sahtior si Barcelona, din Supercupa Europei. Antrenorul echipei din Ucraina, Mircea Lucescu a admis, in cadrul unei conferinte de presa ca Chygrynskiy va fi transferat la Barcelona, dupa disputarea Supercupei.

"Am vorbit cu presedintele clubului in aceasta dimineata. Totul s-a aranjat. Chygrynskiy va semna cu Barcelona. Va ramane la dispozitia echipei pentru Supercupa Europei, urmand ca mai apoi sa se alature lotului Barcelonei. In aceasta poveste singurul perdant sunt eu, deoarece sunt obligat sa reconstruiesc echipa", a mentionat Mircea Lucescu, potrivit L'Equipe.

"Sunt mandru pentru ca am fost dorit de un club asa de mare. E un vis pentru orice jucator", a declarat Dmitro Chygrynskiy. Jucatorul de 22 de ani va pleca la Barcelona pentru 25 milioane de euro.

Barcelona si Sahtior Donetk se vor infrunta, vineri, 28 august, in Supercupa Europei, meci la care Ionut Lupescu va fi supervizorul delegat de UEFA pe probleme de organizare.