Inainte de returul cu FK Sarajevo, antrenorul CFR-ului Antonio Conceicao e in corzi dupa infrangerea din Stefan cel Mare. Portughezul trebuie sa califice pe CFR Cluj in grupele Europa League pentru a scapa de sub lupa conducerii clubului. "Nu ma gandesc ca o sa ratam calificarea" este insa sigur Conceicao.

Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj: "Nu va fi un joc usor, dar sunt convins ca putem sa castigam. Sarajevo practica un fotbal cu caracter fizic, iar acest stil de joc ne obliga sa fim concentrati. Sunt buni si la fazele fixe. Noi vom incerca sa ne impunem jocul si sa marcam cat mai repede.

Nu ma gandesc la ratarea calificarii. Este adevarat ca mi-ar fi placut sa castigam la Sarajevo, insa am venit acasa cu prima sansa de calificare. Am mare incredere in jucatorii mei"(prosport.ro).

"CFR este favorita, dar am venit aici pentru a face ceva special pentru orasul nostru si pentru tara noastra. O calificare in grupele Europa League ar fi o mare realizare pentru noi", a spus Dado Hamzagic, jucatorul celor de la FK Sarajevo.

Mehmed Janjos, antrenor FK Sarajevo: "Sunt sanse bune si pentru noi si pentru CFR de a trece in grupe. Ei au avantajul golului inscris in deplasare si sunt favoriti. Vom ataca pentru ca avem nevoie de cel putin un gol"(citynews.ro)

Echipele probabile CFR Cluj - FK Sarajevo (joi, 19:45 pe DigiSport si live-text pe Hotnews.ro)

CFR Cluj: 1 Nuno Claro, 2 Tony, 4 Panin, 6 G. Muresan, 7 Dubarbier, 8 Peralta, 17 Kone, 19 Culio, 20 Cadu, 23 Mara, 31 Dani;

Rezerve: Stancioiu, Cbrera, Traore, Leao, Borostean, Edimar, Nei;

Absenti: Deac, Alcantara, Flores, Emil Dica, Peskovic;

FK Sarajevo: 22 Alaim, 5 Dudo, 6 Torlak, 7 Ihtijarevic, 8 Muminovic, 9 Avdic, 14 Dzakmic, 20 Rizvanovic, 21 Belosevic, 33 Janjos, 77 Hadzic;

Rezerve: Hamzic, Skoro, Mohar, Jahovic, Hamzagic, Comor, Pliska