Fanii echipei Motherwell au dat de o parte rapid victoria clara in fata albanezilor de la Flamurtari si si-au indreptat atentia catre urmatoarea adversara, Steaua Bucuresti. Pe forum-urile scotienilor se fac deja strategii si pronosticuri. Suporterii lui Motherwell fac schimb de informatii cu cei ros-albastri si sunt convinsi ca Steaua e o echipa de batut, cu toate ca este favorita in aceasta dubla mansa din turul al treilea preliminar al Europa League.

Parerile suporterilor scotieni despre partida cu Steaua:

rab mackinnon: "Ma astept ca aceasta sa fie cea mai mare provocare a noastra de pana acum, dar oare va fi mai grea decat cea cu Borussia Dortmund din urma cu cativa ani?"

Richie: "Picioarele pe pamant pentru acest meci. Au fost semifinalisti in Cupa UEFA si au fost in Liga Campionilor in ultimele doua sezoane"

Finlay: "Cred ca acesta ar putea fi un pas prea mare pentru tanara noastra echipa"

DC'd: "Steaua va controla jocul si va avea posesia mingii. Pentru cei care joaca FM (FIFA Manager n.r.), e demn de mentionat ca ii au in echipa pe Bogdan Stancu si Ionescu, jucatori cu faima in FM08. Au terminat pe locul sase in campionatul intern si se pare ca ultimul sezon a fost o perioada de tranzitie pentru ei. Nu sunt la fel de puternici cum erau in urma cu cativa ani. Fara indoiala, sunt favoriti, dar cred ca lupta va fi stransa in aceasta dubla mansa".

mwellhighland: "Cu siguranta ca sunt o echipa de calitate, dar cred ca oamenii ii supraestimeaza. Au terminat abia pe locul sase in campionatul roman si au trebuit sa astepte pana in ultima etapa pentru a-si asigura prezenta in preliminariile Europa League".

another number: "Nu mai este echipa de altadata, dar totusi va fi un test dificil si apararea noastra va trebui sa fie concentrata in ambele manse"

Craig: "Unirea Urziceni, campionii romani, au invins cu greu pe Ayr United (2-1) in urma cu cateva saptamani, cu un gol tarziu. Sigur vom castiga meciul asta!"

Neil: "Doar pentru a va face o parere despre echipa cu care ne vom infrunta, Steaua e pe locul 51 in clasamentul UEFA, in fata celor de la Nancy.

trafficligt: "Nu jucam cu Steaua 1986, nu jucam cu istoria. Pozitia actuala a Stelei sugereaza ca este o echipa obisnuita si poate fi invinsa de Motherwell. Cu toate ca nu va fi usor, nu e imposibil. Daca Steaua ar fi fost o forta adevarata, nu ar mai fi jucat in preliminariile Europa League".

onicas (suporter stelist): "Deci, cat de speriati sunteti? Sunteti bineveniti in Bucuresti! Puteti sa ne beti berea, sa ne gustati mancarea foarte buna (mititei si sarmale, unice in lumea intreaga), sa va distrati cu fetele nostre (nu e pacat sa va inselati nevestele din cand in cand), dar nu aveti voie sa ne bateti pe noi! Asta e un pacat! E nepoliticos din partea mea sa spun ca va vom strivi ca pe niste gandacei? Glumeam! Va fi de ajuns un 3-0 in tur!"