Columbianul Pepe Moreno revine la Steaua sub forma de imprumut. Atacantul, in prezent jucator al echipei argentiniene Independiente de Avellaneda, va evolua un sezon in Ghencea, urmand ca la sfarsitul campionatului ros-albastrii sa-l poata cumpara definitiv, anunta site-ul oficial al Stelei.

Desi finantatorul ros-albastrilor a declarat, in decembrie 2008, ca Moreno nu se va intoarce in Ghencea deoarece vrea sa achizitioneze doar jucatori romani, lipsa solutiilor in atac l-au facut sa isi reaminteasca de sud-american.

Moreno a mai evoluat la gruparea din Ghencea in perioada 2007/2008, reusind sa inscrie 5 goluri in 15 partide. "Jose Alcides Moreno Mora a evoluat si in Europa, la Dynamo Kiev, participand chiar la un meci de UEFA Champions League, in superba victorie a Stelei cu 4-1, din Ucraina. In America de Sud, el a jucat in 143 de meciuri de campionat si a inscris 37 de goluri pentru mai multe echipe: Deportivo Pasto (Columbia), America de Cali (Columbia), Millonarios (Columbia), si Independiente de Avellaneda (Argentina). La America de Cali a fost coechipier cu portarul Stelei, Robinson Zapata", informeaza aceeasi sursa.