FC Timisoara nu scapa de consecintele actiunilor suporterilor din finala Cupei Romaniei si clubul banatean va suporta toate costurile pagubelor facute de fani la stadionul din Targu Jiu. "Se va face un proces verbal cu jandarmii si fortele de ordine, iar clubul timisorean va plati pentru ca a cerut procesul verbal de constatare", a spus primarul orasului Targu Jiu, Florin Circiumaru, pe site-ul echipei Pandurii.

In timpul partidei dintre FC Timisoara si CFR Cluj, din finala Cupei Romaniei, un grup de fani banateni a trecut de gardul stadionului si de cordonul de jandarmi, cativa au patruns pe suprafata de joc in timp ce alti suporteri ramasi in peluza au inceput sa rupa scaune si sa arunce spre teren.

"Nu avem o situatie a valorii pagubelor din acest moment, dar aceasta se va face impreuna cu directorul administrativ al clubului. In mod normal, se face un proces verbal cu jandarmii si fortele de ordine, iar clubul timisorean va plati pentru ca a luat la cunostinta de pagubele produse si a cerut procesul verbal de constatare", a spus primarul orasului Targu Jiu.