Stadionul Lia Manoliu va fi gata la timp pentru a gazdui finala Europa League din anul 2012, a anuntat, duminica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu: "Suntem la zi cu platile. Constructorul are o intarziere de lucru de 20 de saptamani. Asa cum stiti, termenul de finalizare a acestei investitii este 31 august 2010. Data reala a incheierii lucrarilor, daca intarzierile nu vor putea fi recuperate, este finalul anului 2010. Asta inseamna ca toate supozitiile potrivit carora finala nu se poate juca pe Lia Manoliu in 2012, sunt false".

Sorin Oprescu a precizat ca municipalitatea a alocat 40 de milioane de lei anul acesta pentru Stadionul National, iar Guvernul mai vine cu de patru ori aceasta suma, potrivit Mediafax.

In privinta cupolei stadionului, care nu este prevazuta in contract, Oprescu a spus ca discutiile raman deschise, din punct de vedere al legalitatii si al finantarii. "Cand spun discutii ma refer la cei trei factori implicati: Primarie, Guvern, constructor", a incheiat Sorin Oprescu.