Gigi Becali tine prim-planul in presa internationala dupa ce a hotarat sa devina din patron antrenor al formatiei din Bulevardul Ghencea. "Patronul echipei Steaua Bucuresti s-a convertit in antrenor", scriu cu mult umor jurnalistii spanioli de la AS. Ibericii precizeaza ca din cauza lui Becali a parasit echipa o adevarata legenda, Gica Hagi, tehnicianul plecand de la Steaua dupa ce omul de afaceri il presa in legatura cu alcatuirea echipei.

"Dupa demiterea lui Marius Lacatus, Becali a hotarat sa se implice activ la echipa ros-albastra, omul de afaceri participand doua zile consecutive la antrenamentele fotbalistilor vicecampioanei Romaniei. Legendarul Gica Hagi a fost nevoit sa plece dupa ce a fost presat de patron in legatura cu alcatuirea echipei", scriu jurnalistii iberici despre situatia inedita de la Steaua.

Prima masura luata de patronul-antrenor a fost aducerea lui Vlad Rusu de la echipa a doua. O alta doleanta a noului "antrenor" din Ghencea este aceea ca fotbalistii echipei bucurestene sa nu mai discute cu presa pe acest final de sezon.

"Este prima data cand Becali si-a asumat public functia de antrenor al Stelei, desi s-a implicat de mai multe ori in alcatuirea echipei care se afla pe locul sapte in Liga 1", au conchis spaniolii in respectivul material din AS.