Arsenal si Manchester United vor juca a doua semifinala de Liga Campionilor dupa ce ambele echipe din Anglia au facut o demonstratie de forta in fata lui Villareal, respectiv FC Porto. "Intalnirile dintre Manchester United si Arsenal sunt tot timpul incantatoare", a spus antrenorul lui Arsenal, Wenger.

Sir Alex Ferguson, antrenorul cu 150 de prezente in calitate de antrenor in Liga Campionilor: "A fost un rezultat foarte bun pentru noi intr-un meci atat de greu. Au fost doua cauze principale pentru jocul nostru mult mai bun decat in prima mansa: au revenit cativa dintre jucatorii importanti si au avut patru zile de odihna. Experienta lui Ryan Giggs a fost cruciala, iar energia lui Rooney a fost uimitoare. Golul lui Ronaldo a fost senzational. Trebuie sa ma gandesc ceva timp ca sa-mi amintesc un gol mai frumos. Sa incepi un meci cu un gol ca asta este un mod perfect de a intoarce soarta unei calificari. Porto nu a avut nicio sansa sa inscrie.

Am meritat sa ne calificam in semifinale, acum vom intalni pe Arsenal si ar fi minunat sa castigam primul meci cu 1-0. Arsenal joaca un fotbal fantastic, dar in Liga este cu totul altceva decat in Premier League. Sa vedem ce o sa se intample!"

Theo Wallcot, Arsenal: "Daca joci nervos, nu iti iese nimic asa ca golul inscris de noi repede ne-a ajutat sa ne calmam si sa zdrobim adversarul. Va fi fantastic sa joc prima mea semifinala de Liga Campionilor. Nu ma gandesc inca la acest meci pentru ca urmeaza partidele cu Chelsea si apoi cu Liverpool. O sa fie o saptamana mare pentru noi"

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal: "Am spus ca o sa jucam la victorie si am trimis in teren o echipa ofensiva. Am fost impresionat de viteza si calitatea jocului nostru, mai ales in fata unor jucatori atat de tehnici cum sunt cei de la Villareal. M-am temut de rezistenta psihica a tinerilor mei jucatori, dar au demostrat ca sunt puternici.

Intalnirile dintre Manchester United si Arsenal sunt tot timpul incantatoare, ambele echipe practicand un joc deschis. Este un test pe care abia il asteptam. Sa joci impotriva altei echipe engleze este greu din cauza calitatii jocului, psihic nu e greu deloc. Imi doresc sa ma bucur de aceasta calificare, istoria isi va juca rolul si de acum inainte in aceasta competitie. Mai sunt peste 180 de minute de jucat si conteaza foarte mult in ce forma fizica si psihica vom fi in ziua dublei cu United. Oricum, inca sunt super-outsiders!