Biletul de intrare in cluburi se va scumpi pentru fotbalistii dinamovisti. Actionarul clubului Dinamo, Cristian Borcea a anuntat, vineri, o amenda de 5.000 de euro de jucator daca se dovedeste ca alb-rosii au petrecut prin cluburi inainte de meciul cu Universitatea Craiova.

"Daca jucatorii nostri au petrecut duminica, fiecare va primi o amenda de 5000 de euro, indiferent de numele lui. Inseamna ca mesajul meu nu a fost inteles, ceea ce nu este in regula. Cu o astfel de mentalitate, nu putem castiga titlul. Inseamna lipsa de respect fata de meseria lor, fata de Dinamo, fata de suporteri. Daca vreun jucator a iesit dupa 12 noaptea din casa, eu, Cristi Borcea, ii voi transforma viata intr-un calvar", a declarat Borcea pentru site-ul oficial al echipei din Stefan cel Mare.

"In momentul in care un jucator, un antrenor al lui Dinamo, un reprezentant al clubului este vazut dupa miezul noptii la o petrecere, telefonul suna imediat. Este, daca vreti, cod rosu! Am fost sunat dupa meciul cu Rapid ca unii jucatori se afla intr-un club din Bucuresti. M-am urcat in masina, am ajuns la clubul respectiv si i-am felicitat pentru evolutia cu Rapid. Era ora 2! Le-am oferit o sampanie, iar intr-o jumatate de ora s-a terminat totul. Chiar le-am atras atentia ca toata lumea sa ajunga acasa pentru ca urmeaza un meci foarte important, la Craiova. Daca a doua zi, duminica, jucatorii nu aveau zi libera, va dati seama ca luam foc! Sunt de 15 ani in fotbal, stiu ce inseamna relatia conducator-jucator. Repet, numai tampitii pot gandi ca eu chem jucatorii prin cluburi si discoteci", a adaugat Cristian Borcea.

In ceea ce priveste relatia cu antrenorul Rednic, Borcea spune ca nu a existat niciun conflict dupa infrangerea in fata Craiovei: "N-am avut nici o disputa cu Rednic. Stiu ca pozitia noastra in clasament ii deranjeaza pe multi. Nu e noutate ca unii incearca sa inventeze scandaluri, sa creeze o stare de tensiune la Dinamo. Rednic este antrenorul nostru si avem o misiune clara, de a castiga campionatul".