Dupa ce au umilit campioana CFR Cluj cu 4-1, juvetii lui Nicolo Napoli au plecat cu toate punctele din deplasarea de la Galati, acolo unde Stiinta a castigat cu 2-0. Golurile lui Florin Costea (9') si Wobay (40') au facut diferenta si au dus Craiova la al treilea succes consecutiv. Universitatea este cea mai in forma echipa din retur, iar partida de miercuri cu Dinamo se anunta deosebit de interesanta.

Craiova a venit la Galati cu gandul numai la cele trei puncte, iar reusita lui Florin Costea (minutul 9') avea sa le dea aripi juvetilor. Otelarii au incercat sa-i surprinda pe olteni, dar fazele gazdelor au fost previzibile.

Partida a fost practic inchisa de oaspeti dupa reusita lui Wobay, din minutul 40, Craiova fiind echipa mai buna.

Universitatea urca pe locul 5 in clasament, in timp ce Otelul (cu trei infrangeri consecutive) intra in hora retrogradarii.

"Victorie importanta, am facut o partida deosebita, iar pentru moral a fost un succes important. Nu eram multumit cu un egal, am venit sa luam toate cele trei puncte. Vine partida cu Dinamo si sper sa ii facem pe spectatori fericiti", a declarat Nicolo Napoli la gsptv.

"Stiam ca vom avea un meci greu, in fata unei echipe pe val. Nu am reusit sa marcam noi, iar Craiova ne-a taxat. Cu trei infrangeri consecutive am intrat in cartile retrogradarii. Speram sa ne remontam psihic, aici suferim mult. Mi-e teama de retrogradare", a declarat Petre Grigoras la gsptv.

"Am urcat pe locul cinci, suntem in grafic. Am jucat bine si speram sa facem un meci mare cu Dinamo, partida pe care vrem sa o castigam. Nu ne gandim la titlu nici daca vom castiga cu Dinamo", a declarat Andrei Prepelita la gsptv.

Cum s-au marcat golurile:

9' Wobay centreza, Stoica prelungeste, iar Florin Costea inscrie cu capul. Otelul - Craiova 0-1

40' Wobay inscrie cu un sut la coltul lung de la aproximativ sapte metri. Otelul - Craiova 0-2

Otelul: 12. Kolev - 16. Sarghi, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 21. Garleanu, 5. Bourceanu, 28. Giurgiu, 19. Vitaici - 10. G. Paraschiv, 27. Pena

Craiova: 23 Bornescu - 18 Dananae, 7 Gaman, 6 Dorel Stoica, 8 Soava - 30 Prepelita, 13 Dilevski, 27 Rose - 9 Mihai Costea, 77 Wobay, 10 Forin Costea