Pana si austriecii sunt optimisti cand vine vorba de nationala lui Piturca. "Ii respectam pe romani", a spus politicos selectionerul Dietmar Constantini si "cred ca putem face un meci mare contra lor". Constantini spera sa-i surprinda pe tricolori cu o echipa plina de jucatori tineri si necunoscuti.

“Avem un respect deosebit pentru Romania, dar sunt optimist in ceea ce priveste o victorie impotriva romanilor", a spus Constantini. "La fel ca si noi, romanii au sanse foarte mici de a se califica la Campionatul Mondial, numai ca Austria a fost vazuta ca un outsider in aceasta grupa a preliminariilor, in timp ce Romania a luptat pentru primele doua locuri".

Antrenorul austriecilor le-a cerut suporterilor sa umple stadionul, dar sa nu se astepte la rezultate miraculoase. "Austria nu poate deveni marea revelatie a preliminariilor peste noapte", a adaugat Constantini. "Jocul cu Romania este tot ce conteaza in acest moment. E normal sa fie presiune pentru ca orice are caracter national implica presiune", a concluzionat selectionerul cu zambetul pe buze.

Echipa probabila a Romaniei: Lobont, Contra, Tamas, Goian, Rat, Cocis, Radoi, Stoica, Max Nicu, Mutu, Marica;

Echipa probabila a Austrei: Gspurning, Fuchs, Pogatetz, Prodl, Schiemer, Ulmer, Scharner, Saumel, Holzl, Maierhofer, Hoffer