Victor Piturca si Adrian Mutu nu par ca sunt pe aceeasi lungime de unda, dar antrenorul are timp inainte de Romania - Serbia sa ironizeze zvonurile care au aparut in ultimele zile. Atacantul ar fi parasit mai devreme unul dintre antrenamentele din ultimele zile din cauza criticilor lui Piturca. Antrenorul s-ar fi enervat ca Mutu s-a dus intr-o discoteca inainte de convocare si nu a venit la reunirea lotului de la Casa Fotbalului, preferand sa vina direct la Constanta.

"Ne-am certat si nu vorbim. Vorbesc foarte serios. Cred ca o sa joace cu Serbia, asta e meseria lui, nu? Mutu nu a iesit mai devreme din antrenament, nu e adevarat", a ironizat Piturca. Cert e ca nu prea i-a iesit ironia, asa ca Lupescu a incercat sa clarifice lucrurile. "Piturca s-a luat si de Contra si s-au certat. Cine stie cu cine o sa se certe maine? Ce face un jucator duminica seara inainte de convocare e treaba lui. Restul sunt speculatii. Noi nu avem timp sa demontam toate prostiile", a concluzionat Lupescu la GSP Tv.

Relatia dintre Piturca si Mutu s-a stricat inainte de Euro 2008, cand Mutu a sarit peste un stagiu de pregatire pentru a fi alaturi de Consuelo, consoarta sa, care tocmai nascuse. Apoi, dupa meciul Romania - Olanda (0-2) de la Euro, atacantul s-a declarat nemultumit intr-un cerc de prieteni de tactica nationalei din ultimul meci de la Euro iar Piturca i-a reprosat jucatorului ca nu a dezmintit in presa cele scrise.

De altfel, Mutu nu a evoluat pentru nationala in meciurile cu Letonia (amical), Lituania (oficial), Insulele Feroe (oficial) si Croatia (amical), invocand accidentari. Piturca a reactionat dupa ce jucatorul a spus ca este accidentat inainte de meciul cu Croatia si in campionat a marcat 3 goluri pentru Fiorentina.