Cristi Borcea si-a desfiintat jucatorii la finalul partidei cu CS Otopeni. Presedintele executiv al ros-albilor a anuntat ca doua luni, jucatorii nu isi vor mai primi ratele contractuale si nicio prima de joc. Dinamo a terminat 0-0 acasa, cu Otopeni.

Citeste si: Dinamo - CS Otopeni 0-0/ Cata neputinta!

Borcea si-a desfiintat fotbalistii. "Nimeni nu alerga, nimeni nu se demarca... Sunt surprins de nesimtirea lor. Au fost la zi cu prime, cu banii... In tur au jucat pe prime de 6000 de dolari net! Rar mi-a fost dat sa vad Dinamo intr-o asemenea stare de dezordine. Trebuie sa fim corect, azi am jucat extraordinar de prost si nu ne face cinste locului pe care il ocupam. Doua luni vom bloca orice bani. A fost debandada. A fost ceva iesit din comun. Se cred prea mari fotbalisti", a tunat Borcea la Gsp Tv.

Apoi, oficialul si-a indreptat atentia asupra antrenorului, pe care l-a acuzat ca a pietdut vestiarul. "Rednic trebuia sa se impuna. Nu ne asteapta nimeni, bagam prea multi bani. Nu castigam cu atitudinea asta si cu nicio echipa daca nu e ordine si disciplina!"