Gaz Metan Medias si Dinamo au incheiat la egalitate, 1-1. Partida a fost extrem de spectaculoasa, debutand cu golul reusit de Pirvulescu in minutul 4. N'Doye a egalat in minutul 15 cu o lovitura de cap, insa arbitrajul lui Tiberiu Lajos si-a pus amprenta asupra rezultatului final. Mai intai, in minutul 20, Boaru trage din doi metri insa Moti se arunca si blocheaza mingea cu mana. Lajos, aproape de faza, nu acorda penalty si nu il elimina pe fundasul dinamovist. Apoi, in repriza a doua, Malick nu este eliminat in minutul 83. Senegalezul trebuia sa primeasca al doilea galben, implicit cartonasul rosu, pentru un fault dur asupra lui Grillo.

Partida a fost entuziasmanta, frumoasa, incantatoare! Publicul si-a primit cu caldura favoritii la prima partida de pe teren propriu din acest retur. Iar jucatorii Mediasului i-au recompensat cu o prestatie de exceptie. Dudita a jucat magistral iar varfurile Prodan si Boaru au hartuit in permanenta apararea dinamovista. Zie Diabate, Scarlatache si Izvoranu parca erau de pe alta planeta.

Asaltul a inceput din primul minut. Tamas a blocat sutul lui Pirvulescu ('1), apoi mijlocasul mediesenilor a deschis scorul la o greseala a lui Moti, care a respins gresit din fata lui Boaru. Todea ('10) a tras putin peste poarta de la marginea careului, apoi contrar cursului jocului, N'Doye ('15) egaleaza cu o lovitura de cap, fructificand centrarea lui Niculescu, din corner.

Moti ('20) comite hent in careu si gazdele nu primesc penalty si fundasul scapa neeliminat. Kubala ('22) isi incearca norocul si trage peste de la distanta apoi Pirvulescu ('29), dupa o pasa primita de la Dudita, a tras peste poarta dintr-o pozitie excelenta. Marius Niculae ('35) a marcat dintr-o pozitie la limita offside-ului iar repriza intai s-a incheiat cu o ocazie imensa ratata de medieseni: mingea ajunge la Dudita dupa o combinatie superba a gazdelor, insa mingea sutata de el s-a dus pe langa.

Rednic a facut doua schimbari la pauza, introducandu-i pe Bostina si Papa Malick. Dinamovistii au fost mai siguri pe ei si au detinut controlul asupra jocului. Cea mai mare ocazie i-a apartinut insa lui Dudita ('61), care a fost blocat de Lobont la 25 de metri de poarta. Apoi Markovici a respins din fata lui Niculae, scapat singur, in fata portii, dupa o pasa cu calcaiul de la Danciulescu. Malick ('82) a tras de la distanta putin pe langa poarta, apoi Vitca ('86) a scos de sub bara mingea trimisa de Moti cu capul. Partida s-a incheiat la egalitate, mediesenii aparandu-se eroic iar Dinamo atacand cu toate liniile.

Cristi Pustai:

Nu mai pot comenta arbitrajul, nu imi sta in fire. Acest puncte sper ca moral sa ne ridice. Imi pare rau ca nu am castigat pentru ca am avut ocazii clare. Pentru cativa jucatori foarte tineri, acesta e doar un inceput.

Mircea Rednic:

Nu stiu daca Medias a fost o echipa tare, dar am castigat un punct muncit. Am fost obligati sa riscam mult, dar in a doua parte ne-am impus jocul. Terenul a fost desfundat, rezultatul este echitabil. Pana la glezna a fost noroiul. Nu am primit niciun ajutor de la arbitru, a fost si pentru el greu.

Formatii de start:

Gaz Metan Medias:

Vitca - Lazar, Markovici, Hoban, Grillo - Todea, Kubala, Dudita, Pirvulescu - Boaru (Buzean '71), Prodan (Bud '65)

Rezerve: Stetca, Zaharia, Rafael, Buzea, Voicu, Sabou, Bud

Dinamo Bucuresti:

Lobont - Scarlatache, Tamas, Moti, Zie Diabate - Ze Kalanga (Bostina '46), N'Doye, Izvoranu (Malick '46) - Danciulescu - Niculae, Niculescu (Homei '70)

Rezerve: Dolha, Homei, Bostina, Goian, Malick, Zicu, Miranda