Barcelona si Lyon au terminat la egalitate, 1-1, meciul-tur de pe Stade Gerland, iar ambele echipe se gandesc deja la returul de pe Nou Camp. "Un Lyon superb", a complimentat Thiery Henry evolutia echipei franceze, in timp ce antrenorul lui Olympique Lyon, Claude Puel, e convins ca poate sa produca marea surpriza si sa califice Lyon in sferturi chiar pe terenul Barcelonei.

"Barcelona este marea favorita", a insistat antrenorul francezilor, Claude Puel la finalul meciului de pe Stade Gerland. "Am ratat o mare sansa de a merge favoriti pe Nou Camp, dar asta este. Am facut o prima repriza incredibila, care ar fi trebuit sa fie mai bine rasplatita pentru ca jucatorii mei au dat totul cu mult caracter si combativitate. Apoi, ne-a fost mai greu sa mentinem acelasi ritm, mai ales dupa pauza. Nu avem alta solutie decat sa marcam in deplasare. Am vazut ca avem ce ne trebuie sa invingem aceasta echipa, numai ca trebuie sa fim constanti in joc", a incheiat Puel (TF1).

"Cand castigi usor si ai multe ocazii de a marca, atunci nu mai ai ce concluzii sa tragi. Intalnirea cu Lyon a fost dificila si trebuie analizata pe indelete", a explicat antrenorul Barcelonei. "Am facut o repriza secunda foarte frumoasa, controland jocul in totalitate dar, nu am evoluat deloc bine in prima repriza. De aceea trebuie trase concluziile potrivite pentru a trata mai bine meciul retur. Juninho a inscris un gol frumos si nimeni nu a avut ce sa faca".

"Lyon a facut un meci mare impotriva Barcelonei. Nu ne-au lasat sa ne facem jocul, in special in prima parte a jocului. Dar am inscris, pana la urma, in deplasare si acest lucru este extrem de important in aceasta competitie. Rezultatul este corect, zic eu. Ne-am trezit in a doua jumatate a partidei si a fost nevoie sa egalam o echipa superba a Lyon-ului", a spus si Thiery Henry.