Pana la startul Ligii 1 la fotbal au mai ramas doar cateva zile. Soarta Rapidului este mai neclara ca niciodata: sunt vehiculate multe nume pentru preluarea clubului feroviar, dar adevarul este daca nu se vor gasi bani cat mai rapid, jucatorii giulesteni pot deveni liberi de contract incepand cu saptamana viitoare.

In ultimele zile, Jean Valvis, Viorel Hrebengiuc (plus investitori din Grecia), Ionut Negoita si Fathi Taher au fost doar cateva dintre numele vehiculate pentru preluarea Rapidului. Din pacate pentru glasul rotilor de tren, nimic concret nu s-a intamplat.

A inceput o noua saptamana la sfarsitul careia va incepe Liga 1. Va fi interesant de vazut cat va mai dura agonia unei echipe care in vara lui 2008 a investit mai multe milioane de euro in transferuri de senzatie si intr-un antrenor care de-abia a putut fi dat afara dupa o poveste demna de o telenovela.

In realitate, tranzactia este mult dificila decat pare, pe langa datoria de aproximativ 17 milioane de euro, noul patron fiind nevoit sa-l multumeasca cu o suma frumusica si pe George Copos.

"Ii anunt pe actionari ca este posibil sa nu mai avem jucatori la primul meci din 1 martie, cu Gloria Bistrita. Aceasta echipa, in momentul de fata, se poate bate pentru primele locuri si nu vreau sa daram cu mana mea aceasta echipa", a declarat zilele trecute Grigore Sichitiu.

Timpul trece, iar farmecul vietii se stinge usor sub glasul rotilor de tren care trec pe langa tribuna a-II-a a stadionului Valentin Stanescu.