Becali e dispus sa ajunga pana-n panzele albe pentru a-si face dreptate. Finantatorul Stelei a declarat ca se va adresa Curtii Europene pentru Drepturile Omului (CEDO) daca procurorii care ancheteaza cazul Valiza nu se pronunta in favoarea sa.

"Prima data se va judeca sechestrul asigurator pentru 1,7 milioane de euro. La primul termen trebuie sa-mi iau banii inapoi. Pe 25 februarie se va judeca stramutarea procesului de la Cluj in alta parte, dar nu-mi fac niciun fel de probleme. Cazul Valiza a fost asa, mai mult un caz mediatic. Nu mai stau sa-mi fac probleme, sa judece unde vor ei. Oricum, daca voi fi condamnat, voi merge la CEDO", a declarat Becali, potrivit agentiei Newsin.

Finantatorul echipei ros-albastre este de parere ca nu a incalcat legea cand a vrut sa-i premieze pe jucatorii Universitatii Cluj, iar in sprijinul acestei idei vin avocati si profesori de drept. "Nu am nicio emotie. Toti profesorii de drept si toti avocatii spun ca ceea ce se intampla cu acest caz Valiza reprezinta un mare circ. Conform legii, mita trebuie sa reprezinte un pericol social, or unde e pericolul cand premiezi o echipa sa joace corect?", a adaugat Becali.