Ion Craciunescu, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, este de parere ca FRF nu are nicio legatura cu delegarea grecului Kyro Vassaras (un cunoscut al fotbalului romanesc) la partida cu Serbia, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal. "UEFA este un for foarte, foarte serios", a precizat Craciunescu.

"Nu cred ca aducerea lui Kyros Vassaras la inca un meci al Romaniei se datoreaza unui lobby facut de Federatia Romana de Fotbal. UEFA este un for foarte, foarte serios. Se poate intampla sa ne arbitreze acelasi arbitru, la o distanta de un an sau doi", a declarat Ion Craciunesc pentru Sport Total FM.

Fostul arbitru spune ca numai in Romania o repetitie este considerata un lucru murdar, in timp ce pentru UEFA o repetare a unei delegari este tratata ca o simpla greseala: "Orice asociatie intre UEFA si ceea ce se intampla la noi este incorecta. Greselile care se intampla sunt inerente. Unde altii trateaza greselile ca pe niste greseli mari, noi le tratam ca pe niste lucruri murdare", a completat Craciunescu.