Criza financiara loveste si in Urziceniul lui Dan Petrescu! Dupa ce ialomitenii nu au mai adus niciun jucator in acesta iarna, desi Petrescu a spus ca mai are nevoie de forte proaspete pentru returul campionatului, acum Mihai Stoica anunta ca Mara e de vanzare, plus alti 5 jucatori.

"Sunt discutii cu echipe din Ucraina si Grecia pentru transferul lui Mara. El poate pleca, dar numai in strainatate, in tara nu suntem de acord, chiar si daca ar vrea el. A jucat doi ani la Urziceni, fiind unul dintre jucatorii care au dus greul la aceasta echipa", a declarat Mihai Stoica la GSP TV.

Pe langa Mara, ialomitenii sunt gata sa renunte si la serviciile lui Jacob Burns. Aceasta decizie a fost luata pentru ca Mara si Burns sunt cel mai bine platiti jucatori ai Urziceniului, fiecare avand un salariu de 200.000 de euro, respectiv 220.000 de euro. "Am considerat ca nu e bine sa fie diferente foarte mari intre contractele jucatorilor. In afara de Mara nu va mai pleca nimeni, poate doar Burns, daca va avea oferta", a mai adaugat managerul de la Urziceni.