Cosmote si CFR Cluj au ajuns la un acord de sponsorizare, iar Cosmote va fi noul sponsor principal al formatiei din Gruia. Contractul se va derula pe o durata de un an, iar sigla Cosmote va fi inclusa pe echipamentul oficial purtat de jucatorii CFR 1907 Cluj in meciurile din campionatul intern din acest sezon, precum si pe elementele de semnalizare de pe stadionul echipei, ca si pe toate materialele de marketing si comunicare. De asemenea, Cosmote poate implica echipa in campaniile sale de comunicare si alte actiuni.

“Ca marca romaneasca, Cosmote a creat o legatura cu "sportul rege" al tuturor romanilor, fotbalul. Astazi, suntem mandri sa va anuntam ca am devenit sponsori ai CFR 1907 Cluj, una dintre echipele cu cea mai rapida ascensiune si una dintre cele mai dinamice din campionat, la fel cum este si Cosmote in sectorul de telecomunicatii. Impreuna, noi reprezentam crestere, putere si dinamism. Suntem increzatori ca CFR 1907 Cluj isi va mentine seria de succese si ca fiecare dintre cele doua marci va continua sa ofere suporterilor, respectiv clientilor, tot ce are mai bun", a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote Romania.

"Ambele marci au trecut printr-o crestere importanta in ultimii doi ani in Romania: campionii Romaniei la fotbal, CFR 1907 Cluj, si cel mai dinamic operator de telefonie mobila, Cosmote, au decis sa isi uneasca fortele in 2009 pentru a deveni inca si mai puternici si mai competitivi. Asa cum CFR 1907 Cluj a inregistrat cel mai mare numar de spectatori in Romania, iar meciul impotriva lui FC Chelsea a fost urmarit de 480 de milioane de telespectatori din intreaga lume, Cosmote a ajuns astazi la un numar de 5,2 milioane de utilizatori”, a declarat Iuliu Muresan, Presedinte al CFR 1907 Cluj.