CFR Cluj si-a ales antrenor! Noul antrenor principal al CFR 1907 Cluj este, incepand din data de 09.01.2009, tehnicianul ceh Ales Jindra. Pozitia de antrenor secund ii revine lui Alin Minteuan, in timp ce Horia Carlan se va ocupa de pregatirea portarilor. De asemenea, Dusan Uhrin va fi noul consilier sportiv al clujenilor, anunta site-ul oficial al campioanei Romaniei.

Ales Jindra a jucat in 2007 pentru FC Viktoria Plzen in Liga Gambrinus din Cehia. In 2008, s-a transferat la echipa germana SV Etzenricht, unde a renuntat la cariera de fotbalist pentru cea de antrenor.

Alin Minteuan, antrenor secund CFR Cluj a spus (Gsp.tv): "Stiu ca Dusan va conduce echipa, nici nu ma gandeam ca va fi altfel! Imi voi afla atributiile de la Uhrin, nu le stiu inca! Sper ca Uhrin sa faca o echipa care sa distruga tot".

"In calitate de consilier sportiv, Uhrin poate sa stea si pe banca tehnica, dar fara sa dea indicatii, sau poate participa la sedintele de pregatire ale echipei, insa fara a participa la antrenamente pentru ca ar pune astfel in pericol clubul pentru care lucreaza", a declarat directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu (Newsin).