Tabloidul britanic The Sun recunoaste ca jocul lui Chelsea, de marti seara, nu a convins, dar nu scapa ocazia de a-l preamari inca o data pe contele Drogula. Publicatia prezinta momentul golului ivorianului ca un act teatral, care se termina tragic, cu formatia clujeana ingropata.

The Sun aminteste de anuntul facut de Scolari inaintea partidei cu CFR. Tehnicianul a declarat ca se va intoarce in Brazilia daca nu trece de Cluj si rateaza calificarea in saisprezecimile Ligii Campionilor. "Deci Big Phil se poate odihni pentru moment si sa-si puna pasaportul deoparte in sertarul noptierei".

"Yssouf Kone a agitat spiritele pe Stamford Bridge dupa ce a inscris cu capul la 10 minute dupa inceperea reprizei secunde, dar romanii nu au putut tine pasul pentru a obtine un punct surpriza", continua publicatia britanica.

In minutul 64 a intrat pe scena Drogula, calaul clujenilor: "In momentul in care Contele Drogula si-a aratat coltii, cand a intrat pe teren in minutul 64, oaspetii din Transilvania au batut in retragere. Erau vizibil intimidati, pana cand Drogba i-a scos din stare cu un tarus infipt in inima. Cole a observat izbucnirea puternica a lui Drogba si i-a netezit calea ivorianului printr-o pasa minunata. Drogba a trimis balonul in poarta lui Nuno Claro si Cluj a fost, in sfarsit, ingropat".

Site-ul oficial al Uefa lauda prestatia romanilor: "Campionii romani nu au jucat doar energic si determinati, ci au aratat si momente pline de talent, cand Juan Culio a facut minuni pe partea dreapta, iar Chelsea a fost din nou sub presiune".

Goal.com recunoaste prestatia slaba a londenezilor, dar ii felicita pentru calificare: "Cluj a parut dintr-o data obosita si batuta, dupa cel de-al doilea gol dat de Chelsea, si Albastrii au detinut, pentru prima data, controlul meciului relaxati. Chelsea nu a avut o prestatie stilata, dar si-au mentinut recordul de a trece de grupele Ligii Campionilor de sapte ori, din sapte".

BBC: "Aerul invincibilitatii, pe care l-au afisat londonezii in ultimele partide acasa, a fost uzat. Cluj a avut indrazneala de a ataca in anumite momente si i-a oferit lui Chelsea momente de ingrijorare".