Criza de la Rapid e departe de as fi gasit sfarsitul. Negocierile dintre Taher si Copos au picat, inca o data, iar iordanianul s-a saturat sa astepte. In plus, Taher considera ca George Copos, Sichitiu si Zotta sunt principalii vinovati de problemele din Giulesti.

"Nu m-am inteles cu domnul Copos. Situatia este la fel de confuza ca acum o luna. Baza de pregatire ProRapid nu este a Rapidului, actinunile nu sunt libere si eu nu pot semna cand nu sunt sigur pe ce semnez. Oricum, contractul dintre mine si Copos a expirat pe 31 septembrie. Trebuie sa fiu foarte atent, nu ma joc cu milioanele de euro. Copos e depasit de situatie. Stiti cum e vorba aceea, vrei sa zbori si nu poti", a spus Taher pentru Newsin.

"Cunosc situatia actuala de la Rapid. Trebuie sa se reduca neaparat salariile. Conducerea de atunci a clubului a gresit ca a dat asemenea salarii. Domnii Zotta si Sichitiu parca au dat acesti bani din buzunarul lor. Au dat salarii foarte mari la unii jucatori care nu merita, s-au semnat contracte de 40.000 de euro pe luna".