Patronul echipei de fotbal FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat ca il va demite pe antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. "Stie Uhrin de ce trebuie sa ne despartim!", s-a multumit sa spuna Iancu la GspTV, refuzand sa intre in detalii. Conform surselor din apropierea clubului banatean, Iancu ar fi fost deranjat de prezenta antrenorului ceh in Ghencea, luni seara, la meciul dintre Steaua si Urziceni.

Iancu: "Nu vreau sa spun nimic mai mult, nici daca a tratat sau nu ceva cu Steaua, oricum m-as bucura pentru el daca ar ajunge acolo. Nu veti sti adevaratele motive".

Sub comanda lui Uhrin jr., Timisoara a incheiat turul campionatului pe locul 3, la 6 puncte distanta de liderul Dinamo. De fapt, daca Timisoara nu ar fi fost sanctionata de FIFA (cu retragerea a... 6 puncte), echipa lui Uhrin jr. ar fi fost campioana de toamna (avand un golaveraj superior lui Dinamo).

In urma cu putine saptamani, mai exact dupa infrangerea de acasa cu Dinamo (0-3), Iancu si-a criticat vehement antrenorul, amintindu-i ca obiectivul sau este sa castige titlul.