"Steaua poate sa castige cu Bayern, ca doar nu joaca cu Franta sau cu Italia!", a spus ironic selectionerul Piturca. Selectionerul Romaniei vede in Ribery cel mai periculos om al nemtilor si ii sfatuieste pe stelisti sa-l pazeasca ca pe o comoara.

"Nu ar fi normal ca Steaua sa paraseasca competitiile europene atat de repede, dar, daca se va intampla asta, ar putea sa se concentreze mai bine pentru lupta din campionatul intern. Totusi, eu zic ca ar fi mai bine pentru Steaua si pentru fotbalul romanesc ca ei sa joace in primavara Cupei UEFA", a spus Victor Piturca la Sport.ro

Selectionerul nu s-a abtinut sa nu faca aluzie la ineficacitatea atacantilor din Ghencea, mai ales in meciul cu Lyon, si i-a dat cateva sfaturi lui Dorinel Munteanu pentru primul 11 cu Bayern. "Steaua a incercat si la Lyon sa atace, dar trebuie si sa poti. Ribery trebuie dublat sau chiar triplat, ca sa fie blocat. Steaua are cu ce jucatori sa inlocuiasca accidentatii. Golanski il poate inlocui pe Ogararu. Kapetanos facuse jocuri bune si ar fi fost nevoie de el in acest meci. Bogdan Stancu poate face un meci bun si sa marcheze", a incheiat Victor Piturca.