Accidentul din mina de la Petrila a atras atentia unei lumi intregi, iar daca presedintele Frantei, Sarkozy, a transmis condoleante familiilor celor 12 mineri decedati, Federatia condusa de Mircea Sandu a anuntat ca banii celor care vor cumpara un bilet la amicalul Romania - Georgia vor fi donati victimelor de la Petrila. "Vom juca pentru minerii care au murit in acele explozii", a spus si Ciprian Marica pe site-ul sau.

Pretul unui bilet la amicalul nationalei costa intre 5 si 15 lei. Cu 15.300 de locuri, stadionul Stefan cel Mare va gazdui, miercuri, amicalul Romania - Georgia.

"Initial, FRF luase hotararea de a dona cate 1 leu din pretul fiecarui bilet vandut la meciul amical Romania-Georgia in scopuri caritabile, dar luand in considerare recentele evenimente tragice de la Petrila, FRF a decis azi, 18 noiembrie, sa doneze suma integrala, ce va fi stransa in urma vanzarii biletelor de intrare la partida mentionata, pentru ajutorarea victimelor cumplitului accident", anunta FRF pe site-ul oficial.