Cu alt antrenor pe banca, dar cu Neaga anuntat in lot, stelistul care a marcat ultima oara impotriva lui Dinamo in Ghencea a fost salvat de la echipa a doua. “Daca Dorinel poate sa il salveze pe Neaga, foarte bine”, a spus Becali, patronul Stelei pornind un nou atac la adresa suporterilor care l-au contestat dupa meciul cu Gloria Buzau.

"Mai lasati-ma pe mine cu suporterii care ma contesta. Galeria e formata din vagabonzi si din golani, care se vor linge pe bot de bilete, de deplasari si de tot. Daca ma injura, asta se intampla cu golanii. Cine se ia de mine va avea de suferit", a fost declaratia data de patronul Stelei care a inflamat si mai rau conflictul dintre galeria din Ghencea si Becali.

Dorinel Munteanu vrea sa debuteze, in calitate de antrenor in Ghencea, cu o victorie in fata lui Dinamo, constient ca un succes in Stefan cel Mare ar insemna cat cucerirea unui titlu de campioana pentru toata suflarea stelista.

Intrerupt de nenumarate ori de Becali si amenintat ca va avea aceasi soarta ca predecesorii sai daca nu termina cel putin pe doi la finalul sezonului, Munti a apucat sa zica doar ca "Vreau sa bat Dinamo" la numirea sa oficiala.